POMEMBNO OBVESTILO!

Obve┼í─Źamo vas, da s 1. 7. 2016 dru┼żba Ydria Motors d.o.o. spreminja ime firme. Od tega datuma dalje prosimo, da upo┼ítevate spodaj navedeno spremembo.

Firma dru┼żbe: ebm-papst Slovenija proizvodnja elektromotorjev, d.o.o.
Skraj┼íana firma dru┼żbe: ebm-papst Slovenija d.o.o.

Z novim imenom krepimo prepoznavnost v mednarodnem okolju v okviru skupine ebm-papst, kot vodilnega proizvajalca elektromotorjev in ventilatorjev.

Vsi ostali podatki dru┼żbe ostanejo nespremenjeni.Podjetje ebm-papst Slovenija d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo malih elektromotorjev in ventilatorjev in je eden izmed vodilnih akterjev v industriji motorjev za belo tehniko v Evropi in svetu tako po kakovosti, kakor tudi po koli─Źini in fleksibilnosti.

Podjetje izdeluje ve─Ź kot tiso─Ź razli─Źnih kon─Źnih izdelkov, ki se me seboj razlikujejo glede na zunanji izgled in aplikacijo vgradnje (su┼íilni in pralni stroji, hladilniki, ventilatorske in mikrovalovne pe─Źice, samostojni ventilatorji).

Vizija dru┼żbe je postavitev centra za proizvodnjo motorjev in ventilatorjev, pa tudi njihovih sklopov za belo tehniko za celoten sistem ebm-papst na lokaciji v Podskrajniku. 
 

 
Ydria Motors d.o.o.
proizvodnja elektromotorjev

Podskrajnik 16
1380 Cerknica
Slovenija

tel.: 01 70 90 450
fax: 01 70 90 451

 

 
 
Izdelava spletnih strani: Editor Studios